SOFTWARE WALL VIDEO

Digital Signage alus kanggo bisnis

NGENTANG GAMPANG MULTI Gampang


Kepiye Karya Multi Tampilan Gampang

Apa sampeyan bisnis cilik utawa perusahaan gedhe, Easy Multi Display minangka piranti lunak signage digital sing nggawe gampang nampilake multimedia ing macem-macem tampilan.

Kanthi 1 lisensi standar, sampeyan bisa nampilake nganti 24 macem-macem sumber media sekaligus, ngliwati 6 tampilan sing beda. Ngomong karo solusi perusahaan kanggo pilihan tampilan sing ora ana wates.

Kanggo Easy Multi Display, saben pelanggan unik lan mulane kita kudu menehi 100% layanan khusus kanggo adaptasi kanggo saben pelanggan! 

Apa PILIH US?


Umume pesaing kita ngisi € 30 saben layar, saben wulan. Akibaté, sampeyan mbayar luwih saka € 360 saben taun mung kanggo layar siji! Sawetara pesaing uga njaluk sampeyan tuku piranti lunak tambahan kanthi regane 1200 $ saka kanthong. Kanthi Gampang Multi Tampilan, sampeyan mbayar mung sepisan.

Gampang Multi DISPLAY

KOMPETITOR KAMI

Gunakake nganti 6 tampilan tanpa biaya tambahan.

Ora entuk biaya utawa biaya saben wulan.

Gunakake komputer sampeyan dhewe kanggo mbukak piranti lunak.

Ora dibutuhake internet.

Biaya mundhak kanthi jumlah tampilan.

Mbayar ragad langganan saben wulan.

Tuku pamuter pihak katelu kanggo mbukak piranti lunak.

Layanan maya sing mbutuhake internet.

Kanthi milih Gampang Multi Tampilan, sampeyan bisa ngirit nganti € 250 saben wulan, iku € 3000 saben taun ing solusi signage digital.

Kanthi milih Gampang Multi Tampilan, sampeyan bisa ngirit nganti € 250 saben wulan, iku € 3000 saben taun ing solusi signage digital.

KANGGO MUDAH MUDAH GAMPANG


Bukak situs web, stream video, lan nampilake video, gambar lan musik lokal.

Pay sapisan kanggo lisensi Gampang Multi Tampilan sampeyan lan digunakake ing salawas-lawase.

Gampang nggunakake piranti lunak plug lan muter. Ora perlu peralatan pihak katelu sing rumit.

Kita nyedhiyakake dhukungan sing apik. Telusuri kita basa pengetahuan, utawa takon kita kanggo latihan pribadi.

Piranti lunak mlaku ing mesin lokal. Ora ana jaringan maya utawa komplek sing dibutuhake.

Kanthi lisensi perusahaan, sampeyan bisa uga nampilake lan mbukak program piranti lunak liyane!

ING PAHANGGUH KAMI


Sadurunge nulis menu ing slate. Pancen angel lan kurang dampak. Kanthi Gampang Multi Tampilan, kita langsung entuk perhatian para pelanggan. 

Michael G

Manager Brewery, Brussels

EMD duwe rega sing mbanting kabeh kompetisi! Rega banget nguntungake lan ora ana biaya sing didhelikake. Tim EMD banget responsif lan perhatian marang kabeh kabutuhan.

Olivia V

Manager Real Estate, Louvain-la-Neuve

Minangka jeneng kasebut, EMD gampang digunakake. Aku ora ngerti apa-apa babagan komputer. Kanthi EMD, kita duwe solusi sing dikalibrasi kanthi kantor dental.

Edouard K

Dokter waos, Brussels

Thales

KANGGO PITIK SAIKI


Saben wulan, Lebih saka 150 bisnis nggunakake piranti lunak kita kanggo nampilake konten video, gambar, lan situs web kanggo ningkatake lan ngiklanake bisnis.

AIRBUS
Kelompok Angkatan Laut
Danone
Unicef
Takeda
Intersport
VISA
L'Oréal

TOTAL SOLUSI KOS


Nelpon kita gampang tampilan multi amarga tangi lan mlaku kanthi a
solusi signage digital karo kita gampang.

Kabeh sing sampeyan kudu miwiti ...

  • Komputer nganggo kertu grafis - bisa nggunakake macem-macem tampilan.
  • Minangka akeh TV sampeyan mbutuhake notifikasi tampilan sing dibutuhake.
  • Piranti Lunak Tampilan Gampang.
  • Ora ana biaya sing didhelikake.
  • Ora ragad saben wulan.
  • Ora ana hardware sing rumit.

PRESAN SOFTWARE


layar siji

Siji lisensi siji tanpa tambahan utawa upgrade.

149

excl. PPN *

Klebu

  • 1 Lisensi Piranti Lunak
  • Tampilake ing 1 layar nganti 4 zona media unik
  • Nganyari Piranti Lunak Awan 12 wulan

Ora kalebu

  • Akses Jaringan Lokal
  • Remot kontrol
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Latihan Online karo Dhukungan
  • Perangkat Lunak khusus

tuku saiki

ENTERPRISE

Bukak piranti lunak lan layanan lengkap.

saka € 899 kalebu: VAT * 


Sawetara layanan sing kasedhiya kanggo para pelanggan perusahaan:

  • Perangkat Lunak khusus
  • Akses Jaringan Lokal
  • Dinding Video
  • Remot kontrol
  • Pangguna Multiple
  • Tampilan Perencanaan
  • Instalasi & Dhukungan Onsite
  • Akses menyang dhukungan teknis sing adoh

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan.


Njaluk Kutipan

tuku saiki

* Ragad tambahan tambahan mung ditrapake yen sampeyan mlebu menyang kita Pilihan persetujuan pangopènan. Klik kene kanggo ngerteni luwih akeh. 

KAWASAN


Antarmuka layar Multi Multi Gampang

Gampang digunakake Antarmuka

Pelanggan mung seneng sepira gampang nampilake media kanthi Easy Multi Display. Antarmuka piranti lunak nuntun sampeyan liwat proses konfigurasi kanthi langkah demi langkah, takon sampeyan kabeh pitakonan sing pas.

Sampeyan ora prelu dadi guru teknologi kanggo tangi lan mlaku nganggo Easy Multi Display. Iki sebabe perangkat lunak kita ing piranti lunak signage digital paling apik

Dibangun ing tuntunan tuntunan

- Wisaya Wisata Tampilan Gampang nuntun sampeyan ing proses persiyapan.  

Simpen kaping konfigurasi

- Simpen kaping konfigurasi tampilan lan mbukak kanthi gampang.

Multilingual

- Pilihan basa: Inggris, Prancis, Spanyol, Tionghoa, Deutch lagi ...

Kudu bantuan tambahan? We offer pelatihan online lan situs lan dhukungan piranti lunak, hubungi kita!

Antarmuka zona Multi Tampilan sing gampang
Antarmuka media Multi Tampilan Gampang
Antarmuka opsi Multi Tampilan Gampang

LATEST VIDEOS


Iris nggunakake piranti lunak EasyMultiDisplay

Tampilan dagang Crypto kanthi Tampilan Multi Gampang

Nggawe videowall tampilan multi-layar

Cara nampilake media sampeyan

Cara nampilake media sampeyan

Kepiye cara nampilake TV ing Gampang Multi Tampilan?

Dashboard Julie

Julie kang Firewoman

Navigasi karo Url beda ing 24 area tampilan

Tes EMD kanthi 16 layar

WarRooms 8 Layar

WarRooms 8 Layar

Kepiye cara nggunakake remot kontrol kita?

Tandha Digital Profesor Julie

Agen Real Estate Julie

Pengin penawaran & diskon khusus?

Mlebu ing buletin kita lan simpen.

Gulung menyang ndhuwur
Bukak chatting
1
Halo, jenengku Guy Condamine, salah sawijining pendiri EMD, ayo ngobrol bareng.