Babagan awake dhewe

Ya, kita nyata wong! Ngerti luwih lengkap babagan kita!

BARISAN KABUPATEN
Pendhiri Teknis

Quand konstilasi vena, fermement, ing wilayah.
- Napoleon Bonaparte -

Patrice minangka pendiri teknis Easy Multi Display. Dheweke Prancis, 45 taun lawas sing nyatakake geek sing ditarik karo teknologi. Ing kene dheweke nunggang sepeda listrik inovatif pungkasan Punjabi ing Bruxelles.

Patrice minangka wirausaha sing wani lan ngrancang piranti lunak Vitrine Multimedia luwih saka 15 taun. Sawetara klien sing kalebu Airbus, Unicef, Visa, Canon.

Sawetara akhir minggu saben taun, Patrice butuh wektu saka jadwal sing biasa dheweke lakoni Video Jockey.


CONDAMINE
Pimpinan Bisnis

Guy minangka pimpinan bisnis kanggo Easy Multi Display. Guy sing umur 44 taun, minangka pamilih résiko, sing asale saka Prancis lan Vietnam. Wong nganggep anak loro dadi petualangan paling apik! Iki Guy lan putrane Iris ing ruang pameran Brussels.

Sawise 5 taun kerja minangka manajer proyek IT kanggo Carrefour, dheweke wis makarya dadi Usahawan luwih saka 15 taun. Wong minangka wong sing gampang seneng komunikasi lan mbangun hubungan sing padhet. Guy lan Patrice ketemu, nalika Guy nggoleki piranti lunak signage digital kanggo Kamar Perang digital. Persahabatan iku sepisanan. 

Sanajan Guy kadang ndeleng urip rumit, sawise kontrak karo pasukan khusus, dheweke seneng karo motto ...

- Sapa sing wani menang. -

Yen sampeyan pengin ngubungi kita, waca "hubungi kita"kaca.

Pengin penawaran & diskon khusus?

Mlebu ing buletin kita lan simpen.

Gulung menyang ndhuwur