Babagan awake dhewe

Ya, kita nyata wong! Ngerti luwih lengkap babagan kita!

CONDAMINE
Pimpinan Bisnis

Guy minangka pimpinan bisnis kanggo Easy Multi Display. Guy sing umur 44 taun, minangka pamilih résiko, sing asale saka Prancis lan Vietnam. Wong nganggep anak loro dadi petualangan paling apik! Iki Guy lan putrane Iris ing ruang pameran Brussels.

Sawise 5 taun kerja minangka manajer proyek IT kanggo Carrefour, dheweke wis makarya dadi Usahawan luwih saka 15 taun. Wong minangka wong sing gampang seneng komunikasi lan mbangun hubungan sing padhet. Guy lan Patrice ketemu, nalika Guy nggoleki piranti lunak signage digital kanggo Kamar Perang digital. Persahabatan iku sepisanan. 

Sanajan Guy kadang ndeleng urip rumit, sawise kontrak karo pasukan khusus, dheweke seneng karo motto ...

- Sapa sing wani menang. -


BARISAN KABUPATEN
Pendhiri Teknis

Patrice minangka pendiri teknis Easy Multi Display. Dheweke yaiku wong Prancis, 45 taun sing ngaku-aku geek sing kepincut karo teknologi.

Patrice minangka wirausaha sing wani lan ngrancang piranti lunak Vitrine Multimedia Kab luwih saka 15 taun. Sawetara klien sing kalebu Airbus, Unicef, Visa, Canon.

Sawetara akhir minggu saben taun, Patrice butuh wektu saka jadwal sing biasa dheweke lakoni Video Joki.

- Ora ana masalah; mung ana solusine. -

Sing utama yaiku apa sing dikarepake yaiku kepinginan supaya bisnis dadi gampang, gampang lan terjangkau kanggo para klien. Pariwara utawa nampilake bisnis sampeyan ora kudu mbayar tangan, uga ora butuh katrampilan komputer sing luwih maju.

Kita nggawe Easy Multi Display amarga piranti lunak sing ana saiki nuntut pelanggan. Dheweke mbutuhake prasarana sing rumit, apamaneh biaya saben wulan sing larang.

Kanthi nggawe piranti lunak signage digital kanthi cepet lan gampang, sampeyan bisa nampilake media kaya sing dikarepake, kanthi syarat teknis lan hardware sing minimal.

Aplikasi EMD kita tanpa langganan, dilisensi seumur hidup lan mesthine ora nggunakake awan.
Kaping pisanan, larang banget, lan sing nomer loro, pancen ora aman amarga asring dikelola dening perusahaan sing, umume, ngerti utawa ora ngerti babagan keamanan IT.

Amarga pirang-pirang kasus peretasan * tambah akeh akibat sing bisa ditindakake, para pelanggan ing situs sensitif lan perusahaan serius ora pengin cloud 5.0 nampilake media.

Pilih pilihan sing padha, gunakake piranti lunak kita (dites lan disetujoni dening sawetara perusahaan CAC 40 sing apik, aja ragu-ragu takon referensi ...) lan aja gumantung karo perusahaan pihak katelu kanggo nampilake file media sampeyan.

* 36% perusahaan wis ngalami bocor data serius utawa nglanggar keamanan cloud sajrone 12 wulan pungkasan miturut survey sing ditindakake dening Fugue lan Sonatype.
Sumber: https://resource.fugue.co/state-of-cloud-security-2021-report


Yen sampeyan pengin ngubungi kita, waca "hubungi kita"kaca.

Pengin penawaran & diskon khusus?

Mlebu ing buletin kita lan simpen.

Gulung menyang ndhuwur