Hubungi kaca

Sales, Layanan & Dhukungan.

KONTAK US



Sedhela babagan sapa kita, lan kenapa ...

Kahanan sing dikarepake yaiku kepinginan kanggo nggawe bisnis gampang, prasaja lan terjangkau kanggo klien. Sampeyan ora kudu mbayar lengen lan sikil, utawa mbutuhake keterampilan IT sing luwih maju kanggo ngiklanake utawa nampilake bisnis sampeyan.

Kita nggawe Gampang Multi Tampilan amarga piranti lunak sing ana wis njaluk pitakon saka pelanggan. Sampeyan mbutuhake prasarana kompleks, lan ora mbayar biaya bulanan sing larang.

Kita bakal nggawe piranti lunak sing gampang, gampang dienggo ngidini sampeyan nampilake media kanthi cara sing dikarepake, kanthi syarat teknis lan hardware.

Rincian Company Kita

Virtual Cockpit UK Limited dening Saham
Nomer Registrasi Company: 10062777
Nomer VAT: 289 8124 50


CEO: Guy Condamine, gco@virtual-cockpit.com
Situs Web: www.virtual-cockpit.co.uk
CTO: Patrice Barrault, pat@easy-multi-display.com
Situs web: www.easy-multi-display.com

71-75 Shelton Street, Covent Garden, London WC2H9JQ
EMD disebarake ing EEC dening TekAngel - RCS 897 992 657


HUBUNGI KAMI KANGGO HELP

Kita duwe akeh artikel sing bakal mbantu sampeyan sajrone nginstal Easy Multi Display lan panggunaan. Aja ragu-ragu maca artikel iki ing "Pusat Bantuan"Kategori. Yen sampeyan ora nemokake jawaban kanggo pitakon sampeyan, tim kami siap golek solusi supaya bisa cepet.

BAGAU BISA KAMU MUNGKIN?


AKU KANGGO NANGGUT UNTUK SUKU

Kanggo pitakonan pre-sales, pitakon umum, isi formulir ing ngisor iki. Salah sawijining tim kita bakal cepet bali menyang sampeyan. 

Aku PERLUKAN SOKONGAN SOFTWARE

Yen sampeyan duwe pitakon babagan piranti lunak, disaranake ndeleng kaca kawruh lan dhukungan sing bisa digoleki. Klik ing ngisor iki kanggo miwiti telusuran.

VISIT PENDIDIKAN KITA LAN PENTEN LATIHAN


Pengin ndeleng Gampang Multi Tampilan ing tumindak?
Hubungi kita kanggo ngatur demo gratis, utawa nampa latihan saka tim teknis.

LONDON
Kantor WeWork

PARIS
Kantor WeWork

Pengin penawaran & diskon khusus?

Mlebu ing buletin kita lan simpen.

Gulung menyang ndhuwur