Kepiye Cara Nulung?

Cara Instal Gampang Multi Tampilan

Sampeyan kene:
← Kabeh Topik

Yen sampeyan pengin ngerti carane nginstal Easy Multi Display tindakake pandhuan iki kanggo miwiti karo Easy Multi Display ...

Catetan: Kanggo nginstal lan miwiti Easy Multi Tampilan, sampeyan kudu download piranti lunak. Kanggo instruksi babagan download piranti lunak, deleng artikel dhukungan kanthi irah-irahan Cara Download EMD ing Miwiti.

STEP 1

File EMDSetup1

Ing Windows, bukak jendhela File Explorer banjur navigasi menyang file sing diunduh.

Klik kaping pindho ing file EMDSetup.exe kanggo miwiti pamasangan.

Windows bakal nampilake pituduh sing takon: "Apa sampeyan pengin ngidini aplikasi iki kanggo nggawe owah-owahan ing piranti?" Klik Ya.

STEP 2

Lokasi panggonan

Jendhela instalasi banjur bakal katon. Pilih lokasi instalasi sing dipengini. Disaranake sampeyan ninggalake lokasi gawan. Klik Sabanjure.

STEP 3

Miwiti Folder Menu

Pilih lokasi Folder Menu Miwiti kanggo program sing diinstal. Disaranake supaya iki minangka setelan gawan, banjur klik Sabanjure.

STEP 4

Deleng maneh

Tinjau lokasi Instalasi lan Mulai Folder Menu, banjur klik Masang. Gampang Multi Tampilan bakal miwiti instalasi.

STEP 5

Basa VLC

Jendhela anyar bakal katon, njaluk sampeyan milih basa kanggo nginstal VLC Media Player. Pilih basa sampeyan banjur klik OK

STEP 6

Persiyapan VLC

VLC Media Player Setup banjur bakal diluncurake. Klik Sabanjure.

STEP 7

Lisensi VLC

Klik Sabanjure setuju karo perjanjian lisensi.

STEP 8

Komponen VLC

Ninggalake setelan komponen standar banjur klik Sabanjure.

STEP 9

Lokasi Instal VLC

Pilih lokasi instalasi kanggo VLC Media Player, banjur klik Masang.

Ngenteni instalasi rampung, banjur klik Rampung.

STEP 10

EMD Rampung

Banjur bali menyang Wisaya Setup Multi Tampilan Gampang banjur klik Rampung.

Sampeyan saiki wis nginstal Gampang Multi Tampilan!


Apa sampeyan isih duwe masalah?

Yen sampeyan isih duwe pitakon utawa masalah karo tampilan utawa setelan sampeyan, aja ragu-ragu ngunjungi FAQ, download kita pandhuan pangguna utawa hubungi layanan pelanggan ing support@easy-multi-display.com. Kita bakal seneng mbantu sampeyan lan seneng ngrungokake pendapat sampeyan!

Download piranti lunak kita

Yen sampeyan kasengsem ing piranti lunak Easy Multi Display, klik kene kanggo ndownload versi nyoba.

Sawetara artikel sing disenengi lan sampeyan bakal seneng!

Logo Multi Tampilan Gampang

Logo Tampilan Multi Gampang

Gulung menyang ndhuwur