Cara Instal Gampang Multi Tampilan

Sampeyan kene:
← Kabeh Topik

Tindakake pandhuan iki kanggo miwiti Gampang Multi Tampilan ...

Catetan: Kanggo nginstal lan miwiti Easy Multi Tampilan, sampeyan kudu download piranti lunak. Kanggo instruksi babagan download piranti lunak, deleng artikel dhukungan kanthi irah-irahan Cara Download EMD ing Miwiti.

STEP 1

Ing Windows, bukak jendhela File Explorer banjur navigasi menyang file sing diunduh.

Klik kaping pindho ing file EMDSetup.exe kanggo miwiti pamasangan.

Windows bakal nampilake pituduh sing takon: "Apa sampeyan pengin ngidini aplikasi iki kanggo nggawe owah-owahan ing piranti?" Klik Ya.

STEP 2

Jendhela instalasi banjur bakal katon. Pilih lokasi instalasi sing dipengini. Disaranake sampeyan ninggalake lokasi gawan. Klik Sabanjure.

STEP 3

Pilih lokasi Folder Menu Miwiti kanggo program sing diinstal. Disaranake supaya iki minangka setelan gawan, banjur klik Sabanjure.

STEP 4

Tinjau lokasi Instalasi lan Mulai Folder Menu, banjur klik Masang. Gampang Multi Tampilan bakal miwiti instalasi.

STEP 5

Jendhela anyar bakal katon, njaluk sampeyan milih basa kanggo nginstal VLC Media Player. Pilih basa sampeyan banjur klik OK

STEP 6

VLC Media Player Setup banjur bakal diluncurake. Klik Sabanjure.

STEP 7

Klik Sabanjure setuju karo perjanjian lisensi.

STEP 8

Ninggalake setelan komponen standar banjur klik Sabanjure.

STEP 9

Pilih lokasi instalasi kanggo VLC Media Player, banjur klik Masang.

Ngenteni instalasi rampung, banjur klik Rampung.

STEP 10

Banjur bali menyang Wisaya Setup Multi Tampilan Gampang banjur klik Rampung.

Sampeyan saiki wis nginstal Gampang Multi Tampilan!

Mangga tindakake lan kaya kita:
Gulung menyang ndhuwur