Requirements sistem

Sampeyan kene:
← Kabeh Topik

Kanggo miwiti Gampang Multi Tampilan, sampeyan kudu nggawe manawa persiyapan wis bener kanthi bener. Tindakake pandhuan ing ngisor iki kanggo njamin sampeyan ngatur komputer kanthi bener. Kanggo entuk sing paling gampang saka Gampang Multi Tampilan, disaranake konfigurasi ing ngisor iki.

  • Komputer desktop sing mbukak Windows 10.
  • A keyboard lan mouse.
  • Kertu grafis sing bisa nyambung macem-macem tampilan. *

* Deleng artikel dhukungan kita babagan kertu grafis sing digunakake kene.

Konflik kanggo PC

Konfigurasi Minimal

Saka layar 1 nganti 3

Sistem operasi: Menang 7 64-bit / Menang 8.1 64-bit / Menang 10 64-bit 
prosesor: Intel inti i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8350 4 GHz
RAM: 8 GB
Kertu Grafik: NVIDIA GTX 1050 / Radeon RX 550
Disk Drive: SSD 240 GB

Konfigurasi sing Disaranake

Saka layar 4 nganti 5

Sistem operasi: Windows 10 64-bit

prosesor: Intel Core i5-9600K 4,6 GHz / AMD Ryzen 7 1800X 4GHz

Ram: 16 GB
Kartu Grafis: Nvidia GTX 1660 / AMD Radeon RX 580
Disk Drive: SSD 480 GB

Konfigurasi lanjut

Kanthi 6 layar

Sistem operasi: Windows 10 64-bit 
prosesor: 
Intel Core i7-9700K 4,9 GHz / AMD Ryzen 7 3800X 4,5GHz 
Ram:
32 GB
Kartu Grafis:
Nvidia RTX 1660 / AMD RX VEGA
Disk Drive: 
SSD 480 GB

FAQ kang

Bisa nggunakake laptopku?

Mangga tindakake lan kaya kita:
Gulung menyang ndhuwur