Apa Kartu Grafis Aku Perlu?

Sampeyan kene:
← Kabeh Topik

Sampeyan bisa nggunakake kertu grafis sing dikarepake, nanging kudu ndhukung nomer tampilan sing pengin disambungake. Gampang Multi Tampilan bakal ndhukung nganti 6 Tampilan unik. *

* Deleng ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap babagan solusi Enterprise kanggo luwih saka 6 tampilan.

Konfigurasi Minimal

Saka layar 1 nganti 3

NVIDIA GeForce GTX 1050


OR

AMD Radeon RX 550

Konfigurasi sing Disaranake

Luwih saka 3 layar

NVIDIA GeForce GTX 1060


OR

AMD Radeon RX 580

Konfigurasi lanjut

Kanthi 6 layar

NVIDIA GeForce RTX 1660


OR

AMD Radeon RX VEGA

SARAN KARTU GRAFIS

Video Output

ventilasi

Luwih saka 6 layar

Mangga tindakake lan kaya kita:
Gulung menyang ndhuwur