Kepiye Cara Nulung?

Apa Kartu Grafis Aku Perlu?

Sampeyan kene:
← Kabeh Topik

Sampeyan bisa nggunakake kertu grafis sing dikarepake, nanging kudu ndhukung nomer tampilan sing pengin disambungake. Gampang Multi Tampilan bakal ndhukung nganti 6 Tampilan unik. *

* Deleng ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap babagan solusi Enterprise kanggo luwih saka 6 tampilan.

Konfigurasi Minimal

Saka layar 1 nganti 3

NVIDIA GeForce GTX 1050


OR

AMD Radeon RX 550

Konfigurasi sing Disaranake

Luwih saka 3 layar

NVIDIA GeForce GTX 1060


OR

AMD Radeon RX 580

Konfigurasi lanjut

Kanthi 6 layar

NVIDIA GeForce RTX 1660


OR

AMD Radeon RX VEGA

SARAN KARTU GRAFIS

Video Output

ventilasi

Luwih saka 6 layar


Apa sampeyan isih duwe masalah?

Yen sampeyan isih duwe pitakon utawa masalah karo tampilan utawa setelan sampeyan, aja ragu-ragu ngunjungi FAQ, download kita pandhuan pangguna utawa hubungi layanan pelanggan ing support@easy-multi-display.com. Kita bakal seneng mbantu sampeyan lan seneng ngrungokake pendapat sampeyan!

Download piranti lunak kita

Yen sampeyan kasengsem ing piranti lunak Easy Multi Display, klik kene kanggo ndownload versi nyoba.

Sawetara artikel sing disenengi lan sampeyan bakal seneng!

Gulung menyang ndhuwur