Apa Bayaran Persetujuan Penyelenggaraan?

Sampeyan kene:
← Kabeh Topik

Apa Perangkat Lunak Perangkat Lunak?

Persetujuan pangopènan piranti lunak minangka persetujuan umum sing ditemokake ing industri piranti lunak. Iki minangka persetujuan antarane pelanggan lan perusahaan piranti lunak sing nggunakake piranti lunak terus-terusan. Iki tegese panyedhiya piranti lunak setuju kanggo njaga lan nganyari piranti lunak supaya bisa terus dioperasi kanthi efektif lan supaya bisa digayuh karo kemajuan teknologi lan keprihatinan keamanan. Minangka pelanggan sampeyan mlebu perjanjian pangopènan kanggo mesthekake yen sampeyan entuk akses menyang pembaruan kasebut sawise diluncurake. 

Contone, kaya mobil sampeyan butuh layanan saben taun, mungkin pangowahan minyak utawa keselarasan ban. Piranti lunak uga butuh pangaturan sing padha supaya njamin kinerja sing optimal, amarga jagad teknologi kanthi cepet. 

Apa perjanjian Pangopènan EMD

We offer saben pelanggan kesempatan kanggo nandur modal ing perjanjian pangopènan kanggo Gampang Multi Tampilan. Yen sampeyan milih milih, sampeyan bakal dikenani biaya rata-rata rata-rata 20% saka biaya piranti lunak, kanthi taunan. 

Milih menehi sawetara kaluwihan sing ditambahake:

  • Mesthi yakin yen teknologi maju, uga EMD Software. 
  • Yen pelanggan liya njaluk pangaturan menyang EMD, sampeyan uga bakal entuk akses menyang fitur tambahan iki, kayata konektor jinis data anyar. 

Apa yen Aku Ora Ndaftar Perjanjangan?

Ora masalah! Sampeyan bisa terus nggunakake Gampang Multi Tampilan lan versi saiki bakal terus digunakake kaya saiki. Nanging, sampeyan ora bakal entuk akses menyang fitur tambahan sing bisa dikembangake utawa ditambah karo piranti lunak sajrone taun. Fitur kasebut minangka kemampuan kanggo nggunakake macem-macem jinis sumber data kanggo tampilan sampeyan. 

Kanggo entuk akses menyang fitur kasebut, sampeyan kudu mbayar ragad upgrade piranti lunak sing bisa uga luwih saka 20% pangopènan sing wis dibayar sajrone setahun. 

Mangga tindakake lan kaya kita:
Gulung menyang ndhuwur