Apa TV Apa Bisa Digunakake Karo EMD?

Sampeyan kene:
← Kabeh Topik

Duwe layar sing tepat iku penting kanggo efektifitas tampilan sampeyan!

Kita wis dipasangake lan njaluk sawetara pitakon kanggo takon dhewe sadurunge milih layar tampilan sampeyan.

1. Apa anggaran sampeyan?

Yen sampeyan pancene nggawe keputusan adhedhasar rega, mula ngerti anggaran sampeyan penting sadurunge miwiti supaya sampeyan ngerti apa sing sampeyan mampu lan ora mbuwang wektu ndeleng opsi sing ora kalebu ing rega regane. 

2. Apa tujuan sampeyan nampilake?

Wong nggunakake tampilan kanthi macem-macem alasan, sawetara pamilik bisnis cilik nampilake menu ing layar cilik ing njero restoran, saéngga TV merek generik sing berpatutan bisa uga cocog, dene klien liyane sing luwih gedhe nggunakake layar kasebut minangka ruang pariwara ing pasar ing jendela toko. lan kanthi mangkono dheweke nggoleki layar nggoleki sing luwih profesional kanthi garis sing asri lan bevel minimal. Kepiye carane sampeyan nggunakake tampilan sampeyan?

3. Sepira layar bakal digunakake?

Sampeyan bakal mbukak tampilan 24/7, utawa mung sawetara jam saben dina? Nalika milih layar sampeyan, coba takon menyang asisten toko babagan jangka hayat layar. Layar LCD tradisional duwe umur luwih dawa tinimbang tampilan plasma, nanging priksa karo pengecer tampilan sampeyan kanggo nemokake kemajuan teknologi sing paling anyar.

4. Apa komposisi fisik sing sampeyan lakoni?

Apa sampeyan nggoleki format lanskap tradisional, utawa apa sampeyan milih orientasi potret kanggo layar sampeyan?
Pira ruangan tembok utawa lantai sampeyan wis digunakake kanggo tampilan sampeyan?

Iki bakal menehi informasi babagan ukuran maksimal layar sing bisa dianggep. Yen sampeyan ngrancang nggawe macem-macem tampilan bebarengan, coba ukuran bezel layar uga.

5. Apa jinis peralatan sing dibutuhake?

Apa sampeyan butuh kasus tampilan, utawa unit hiburan? Mbok sampeyan butuh pemasangan tembok, utawa proyektor lan layar proyektor?

6. Apa tampilan sing sampeyan goleki?

Ana macem-macem opsi beda ing jagad moder tampilan.

  • TV klasik, udakara 250 cd / m²
  • Layar tampilan dinamis saka 300 cd / m² nganti 4000 cd / m² kanthi perawatan anti-refleksi sing luwih apik.
  • Wangsulan kanggo pitakon ing ndhuwur bakal mbantu sampeyan milih pilihan agen modifikasi pungkasan.

    Merek paling misuwur ing bidang signage digital yaiku LG, Samsung lan NEC.
    Layar khusus sing njamin tingkat gagal sing sithik.

    Sampeyan bisa nggunakake layar TV umum ing jero ruangan kanthi cahya sithik, nanging bisa dingerteni manawa bisa uga ora ngasilake kinerja utawa linuwih sing padha karo tampilan tandha digital digital.

    Yen sampeyan ora yakin apa jinis layar sing dibutuhake, banjur tutul 
    lan kita bakal nuntun sampeyan liwat akeh cara sing bisa.

    Mangga tindakake lan kaya kita:
    Gulung menyang ndhuwur