Partners

Menehi sampeyan luwih akeh pilihan.

PAKAIAN KITA


Vitrine Multimedia - Solusi Tampilan Digital Digawe Digital
Tingkat Perusahaan

Piranti lunak adhedhasar french iki minangka solusi tampilan digital sing sukses lan populer sing digunakake dening akeh klien tingkat perusahaan ing saindenging Eropa. Nyatane, rame banget amarga nitahake lan ngedegake inspirasi - lan mbayangake jagad ing ngendi solusi sing padha kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan klien sing luwih cilik kanthi syarat sing luwih gampang. Iki cara lair Gampang Multi Tampilan. 

Nalika Gampang Multi Tampilan minangka solusi utama kanggo bisnis ukuran cilik, yen sampeyan minangka perusahaan perusahaan lan duwe syarat kompleks utawa butuh prekara tambahan, apa konfigurasi tampilan sing luwih gedhe utawa mung perawatan siji-siji Vitrine Multimedia bakal nggawe solusi sing cocog kanggo sampeyan. 


Cockpit Virtual - Spesialis Intelijen Data & Bisnis
Layanan Konsultasi

Akeh klien sing nggolek solusi tampilan digital sing pengin nggawe tembok layar kayata kamar perang utawa koktail - kanggo nggambarake lan ngatur bisnis liwat nggunakake intelijen data.

Kanthi mitra bareng karo Virtual Cockpit, kita bisa menehi nilai luwih akeh kanggo para pelanggan sing pengin intelijen bisnis, data analytics utawa layanan manajemen data. Mungkasi telusuran sampeyan, Kokpit Virtual saiki. 


Pelatihan & Latihan Modo
Bukak. Evolve. Menehi kekuwatan

Nggawe marketing supaya aktif lan mlaku minangka langkah ing proses nggawe bisnis sing sukses, langkah penting liyane yaiku ngembangake wong sampeyan. Modo Coaching & Training minangka organisasi sing kerja bareng para pimpinan lan eksekutif kanggo ngembangake kepemimpinan sing efektif lan ningkatake dinamika lan komunikasi tim.

Entuk kesempatan kanggo ngadhepi Modo utawa pelatih lan pelatihan online kanggo ngetrapake intelijen emosional ing tim sampeyan lan nguatake pamimpin sampeyan supaya bisa milih sing paling efektif.

Pengin penawaran & diskon khusus?

Mlebu ing buletin kita lan simpen.

Gulung menyang ndhuwur