Kebijakan Privasi

Data Sampeyan Dilindhungi

Kebijakan Privasi kanggo Virtual kokpit UK LTD


Ing Easy Multi Display, bisa diakses saka www.easy-multi-display.com, salah sawijining prioritas utama yaiku privasi para pengunjung. Dokumen Kebijakan privasi iki ngemot jinis informasi sing diklumpukake lan direkam dening Gampang Multi Tampilan lan cara nggunakake.

Yen sampeyan duwe pitakonan tambahan utawa mbutuhake informasi luwih lengkap babagan Kebijakan Privasi, aja ragu-ragu kanggo hubungi kita liwat email ing support@easy-multi-display.com

log Files

Gampang Multi Tampilan nderek prosedur standar nggunakake file log. File iki log pengunjung nalika ngunjungi situs web. Kabeh perusahaan hosting nindakake iki lan bagean analytics layanan hosting. Informasi sing diklumpukake dening file log kalebu alamat protokol internet (IP), jinis browser, Penyedia Layanan Internet (ISP), tanggal lan wektu, ngrujuk / metu kaca, lan bisa uga nomer klik. Iki ora ana hubungane karo informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi. Tujuan informasi kasebut yaiku kanggo nganalisa tren, ngurus situs, nglacak gerakan pangguna ing situs web, lan ngumpulake informasi demografi.

Cookies lan Beacons

Kaya situs web liyane, Gampang Multi Tampilan nggunakake 'cookie'. Cookie iki digunakake kanggo nyimpen informasi kalebu pilihan para pengunjung, lan kaca ing situs web sing diakses utawa dibukak pengunjung. Informasi kasebut digunakake kanggo ngoptimalake pengalaman pangguna kanthi ngatur konten kaca web adhedhasar jinis browser pengunjung lan / utawa informasi liyane.

Kawicaksanan privasi

Sampeyan bisa takon karo dhaptar iki kanggo nemokake Kebijakan Privasi kanggo saben mitra pariwara Tampilan Gampang. 

Jaringan iklan utawa jaringan iklan pihak katelu nggunakake teknologi kayata cookie, JavaScript, utawa Web Beacon sing digunakake ing pariwara lan pamilike masing-masing sing ditampilake ing Easy Multi Display, sing dikirim langsung menyang browser pangguna. Dheweke nampa alamat IP kanthi otomatis nalika kedadeyan kasebut. Teknologi kasebut digunakake kanggo ngukur efektifitas kampanye pariwara lan / utawa nggawe pribadi pariwara sing sampeyan deleng ing situs web sing dikunjungi. Elinga yen Gampang Multi Tampilan ora entuk akses utawa kontrol ing cookie kasebut sing digunakake dening pariwara pihak katelu.

Third Party Kawicaksanan privasi

Kebijakan Privasi Gampang Multi Tampilan ora ditrapake kanggo pariwara utawa situs web liyane. Mangkono, kita menehi saran kanggo takon karo Polisi Privasi sing gegandhengan karo iklan iklan pihak katelu kasebut kanggo informasi sing luwih rinci. Bisa uga kalebu praktik lan pandhuane babagan cara milih pilihan tartamtu. Sampeyan bisa nemokake dhaptar lengkap saka Polisi Kebijakan lan tautan kasebut ing kene: Link Polisi Kebijakan. Sampeyan bisa milih kanggo mateni cookie liwat pilihan browser individu. Kanggo ngerteni informasi sing luwih rinci babagan manajemen cookie karo browser web khusus, bisa ditemokake ing situs web pamilike browser. Apa sing Masak?

Informasi Bocah-bocah

Bagean sing prioritas utama yaiku nambah perlindungan kanggo bocah-bocah nalika nggunakake internet. Kita ngajak wong tuwa lan penjaga supaya melu, melu, lan / utawa ngawasi lan nuntun kegiatan online. Gampang Multi Display ora kanthi ngumpulake Informasi pribadi sing dingerteni saka bocah-bocah sing umur 13 taun. Yen sampeyan mikir manawa bocah sampeyan nyedhiyakake informasi kaya ing situs web iki, kita bakal ngajak sampeyan langsung ngubungi lan bakal ngupayakake kanthi cepet. cepet mbusak informasi kasebut saka cathetan kita.

Kebijakan Privasi Online Mung

Kabijakan Privasi iki mung ditrapake kanggo kegiatan online lan bener kanggo pengunjung situs web kita babagan informasi sing dituduhake lan / utawa ngumpulake ing Easy Multi Display. Kebijakan iki ora bisa ditrapake kanggo informasi sing diklumpukake ing njaba utawa liwat saluran liyane saka situs web iki.

idin

Kanthi nggunakake situs web, sampeyan mlebu menyang Kebijakan Privasi lan setuju karo Syarat lan Ketentuan.

Rincian Company Kita

Virtual Cockpit UK Limited dening Saham
Nomer Registrasi Company: 10062777
Nomer VAT: 289 8124 50

Direktur: Guy Condamine, gco@virtual-cockpit.com
Situs Web: www.virtual-cockpit.co.uk

71-75 Shelton Street, Covent Garden, London WC2H9JQ

Gulung menyang ndhuwur