Kamar pameran kita

Kunjungi kamar pamer kita kanggo ndeleng Gampang Multi Tampilan sing tumindak.

TUNJUNG & Pusat Latihan



Kita duwe pelanggan ing saindenging Eropa, lan kita bangga karo dhukungan kelas donya lan layanan pelanggan. Perawatan pelanggan khusus kita wis nate kita nggawe 2 kamar darmabakti ing kana kita nyedhiyakake demo lan pelatihan.

Showroom Kita ing Brussels saiki wis dibukak!

Ing kamar pameran sing anyar sing wis direnovasi ing Brussels, sampeyan bisa gabung karo kita kanggo nyoba kapabilitas Easy Multi Display.

Wangsulana pitakon saka salah sawijining staf dhukungan khusus lan tampa latihan ing Gampang Multi Tampilan supaya sampeyan bisa entuk solusi signage digital lan mlaku kanthi ora ana wektu. 

Ing lokasi iki:

  • Piranti Demo Software
  • Pelatihan Perangkat Lunak
Kiriman saka RICOH THETA. # theta360fr - Gambar Bulat - RICOH THETA

Ruang Pameran Kita ing Montpellier, Prancis Kidul

Kita kerja keras nggawe ruang pamer ing Montpellier sing bakal bisa gabung karo kita kanggo nyoba Easy Multi Display.

Pitakon sampeyan dijawab dening salah sawijining staf dhukungan khusus lan nampa latihan khusus, siji-sijine latihan, utawa latihan tim babagan cara paling gampang nggunakake Multi Tampilan Gampang supaya sampeyan bisa ngatasi solusi tondo digital kanthi cepet. 

Ing lokasi iki:

  • Piranti Demo Software
  • Pelatihan Perangkat Lunak
Wong ing Montpellier Showroom

Kunjungi AS


Pengin ndeleng Multi Tampilan Gampang ing tumindak? Dadi hubungi kita kanggo ngatur demo gratis, utawa nampa pelatihan saka tim teknis. Tim kita bakal seneng nampani sampeyan ing papan supaya sampeyan bisa nemokake piranti lunak.

LONDON
Kantor WeWork

PARIS
Kantor WeWork

MONTPELLIER
Ruangan khusus

KAWASAN
Ruangan khusus

Pengin penawaran & diskon khusus?

Mlebu ing buletin kita lan simpen.

Gulung menyang ndhuwur