Kamar pameran kita

Dolan maring kita kanggo ndeleng Gampang Multi Tampilan ing tumindak.

ROOM Tampilake & Pusat Latihan



Kita duwe pelanggan ing saindenging Eropa, lan kita bangga karo dhukungan kelas donya lan layanan pelanggan. Perawatan pelanggan khusus kita wis nate kita nggawe 2 kamar acara darmabakti ing kana kita nyedhiyakake demo lan pelatihan.

 Showroom Kita ing Brussels saiki wis dibukak!

Ing kamar pameran sing anyar sing wis direnovasi ing Brussels, sampeyan bisa gabung karo kita kanggo nyoba kapabilitas Easy Multi Display.

Wangsulana pitakon saka salah sawijining staf dhukungan khusus lan tampa latihan ing Gampang Multi Tampilan supaya sampeyan bisa entuk solusi signage digital lan mlaku kanthi ora ana wektu. 

Ing lokasi iki:

  • Piranti Demo Software
  • Pelatihan Perangkat Lunak
Kiriman saka RICOH THETA. # theta360fr - Gambar Bulat - RICOH THETA

 Showroom kita ing Montpelier, Kidul Prancis

Kita kerja keras nggawe ruang pameran ing Montpelier ing ngendi sampeyan bakal bisa melu kita kanggo nyoba Gampang Multi Tampilan.

Wangsulana pitakon dening salah sawijining staf dhukungan darmabakti lan nampa latihan darmabakti, siji-siji babagan panggunaan kanthi gampang Gampang Multi Tampilan supaya sampeyan bisa entuk solusi signage digital lan mlaku kanthi ora ana wektu. 

Ing lokasi iki:

  • Piranti Demo Software
  • Pelatihan Perangkat Lunak

Kunjungi AS


Pengin ndeleng Gampang Multi Tampilan ing tumindak? Hubungi kita kanggo ngatur demo gratis, utawa nampa latihan saka tim teknis.

LONDON
Kantor WeWork

PARIS
Kantor WeWork

MONTPELIER
Ruangan khusus

KAWASAN
Ruangan khusus

Pengin penawaran & diskon khusus?

Mlebu ing buletin kita lan simpen.

Gulung menyang ndhuwur