Dashboard Bisnis

Metrik & Tampilan Skor KPI kanggo bisnis apa wae

TUKARKE RESEPIKO



Terus tim sampeyan fokus ing target lan tetep ing ndhuwur ...

Apa sampeyan duwe bisnis cilik utawa perusahaan gedhe, Gampang Multi Tampilan mbantu sampeyan njaga tim fokus ing target bisnis. Tampilake scorecards Sales Metrics, Health and Safety lan analytics bisnis liyane ing tata letak sing masuk akal kanggo kabeh tim. 

Ing Khasiat Virtual iki, tampilan piranti lunak macem-macem campuran blancong PowerBI lan MicroStrategy kanggo nambah keputusan.

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan lan wiwit entuk mupangat kanggo ngiklanake bisnis nganggo piranti lunak multimedia sing paling terjangkau lan paling gampang ing pasar. 

KENE GUNA MUDAH GAMPANG MUDAH?


Munggah ning dalan - MANGSA SAK TARI SAIKI

Kanthi metrik lan KPI sampeyan ditampilake karo EMD, sampeyan bakal ngelingake tujuan bisnis sing paling penting lan sampeyan bakal bisa nemtokake tumindak sing bener sing bakal ditindakake saben dinane.

TINDAKI TEKOLEKA Sampeyan

Apa tim kasebut luwih unggul saka kompetisi utawa berjuang supaya tetep, nampilake tim sampeyan menyang arah tujuan mbantu dheweke tetep fokus lan motivasi. Tampilake penghargaan pangenalan ing jejere papan sampeyan kanggo motivasi ekstra!

KEEP KOMUNIKASI SENTUH

Sampeyan ngerti apa sing diucapake - ora katon, ora dikepengini. Menehi tim sampeyan kanthi jelas babagan kinerja tim kasebut menehi kesempatan kanggo rumangsa melu lan dadi bagian saka tim!

KANGGO
USERS ULANG


Ing UNICEF, kita nggunakake Easy Multi Display ing lobi, kanggo nampilake tumindak sing mbantu bocah-bocah ing saindenging jagad. Iki minangka kesempatan kanggo nuduhake komitmen kita kanthi cara dinamis - kanthi emosi.

UNICEF

France

EMD duwe rega sing mbanting kabeh kompetisi! Rega banget nguntungake lan ora ana biaya sing didhelikake. Tim EMD banget responsif lan perhatian marang kabeh kabutuhan.

Olivia V

Manager Real Estate, Louvain-la-Neuve

Thanks kanggo EMD Display, kita ngandhani pelanggan babagan macem-macem produk asuransi sing kita tawarkan. Katalog saka produk kita dadi gedhe lan kadhangkala kompleks mangertos. Kanthi nggulung agensi sandi ing EMD, para pelanggan dadi luwih ngerti babagan produk lan layanan.

Rudy D.

Broker Asuransi, Namur

TOTAL SOLUSI KOS


Nelpon kita gampang tampilan multi amarga tangi lan mlaku kanthi a
solusi signage digital karo kita gampang.

Apa sampeyan kudu miwiti ...

  • Komputer nganggo kertu grafis - bisa nggunakake macem-macem tampilan.
  • Minangka akeh TV sampeyan mbutuhake notifikasi tampilan sing dibutuhake.
  • Piranti Lunak Tampilan Gampang.
  • Ora ana biaya sing didhelikake.
  • Ora ragad saben wulan.
  • Ora ana hardware sing rumit.

PRESAN SOFTWARE


layar siji

Siji lisensi siji tanpa tambahan utawa upgrade.

149

excl. PPN *

Klebu

  • 1 Lisensi Piranti Lunak
  • Tampilake ing 1 layar nganti 4 zona media unik
  • Nganyari Piranti Lunak Awan 12 wulan
  • Akses Jaringan Lokal Dasar 2X PC (mbutuhake 2 lisensi: PC Server lan PC Player)

Ora kalebu

  • Akses Jaringan Lanjut
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Latihan Online karo Dhukungan
  • Perangkat Lunak khusus

ENTERPRISE

Bukak piranti lunak lan layanan lengkap.

Hubungi kita kanggo reregan.


Sawetara layanan sing kasedhiya kanggo para pelanggan perusahaan:


  • Perangkat Lunak khusus
  • Akses Jaringan Lanjut
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Instalasi & Dhukungan Onsite
  • Akses menyang dhukungan teknis sing adoh

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan.



KAWASAN


Gampang digunakake Antarmuka

Pelanggan mung seneng prasaja yen nampilake media kanthi Easy Multi Display. Antarmuka piranti lunak nuntun sampeyan liwat proses konfigurasi kanthi langkah demi langkah, takon sampeyan kabeh pitakonan sing pas. Sampeyan ora perlu dadi guru teknologi supaya bisa mlaku lan mbukak kanthi Gampang Multi Tampilan.

Dibangun ing tuntunan tuntunan

Wisaya Cepet Tampilan Gampang nuntun sampeyan menyang proses persiyapan.  

Simpen kaping konfigurasi

Simpen kaping konfigurasi tampilan lan mbukak kanthi gampang.

Kudu bantuan tambahan? Priksa Rencana Harga standar kita sing dilengkapi karo latihan lan dhukungan piranti lunak 1 jam. 

VISIT PENDIDIKAN KITA LAN PENTEN LATIHAN


Pengin ndeleng Gampang Multi Tampilan ing tumindak?
Hubungi kita kanggo ngatur demo gratis, utawa nampa latihan saka tim teknis.

LONDON
Kantor WeWork

PARIS
Kantor WeWork

MONTPELIER
Kantor khusus

KAWASAN
Kantor khusus

Pengin penawaran & diskon khusus?

Mlebu ing buletin kita lan simpen.

Gulung menyang ndhuwur