Layar sambutan Digital

Kantor Penerimaan, Pusat Acara, Hospitalitas

SAIKI KLIKEN SAIKI



Sampun ing sikil tengen ...

Apa sampeyan ndeleng para klien ing kantor sampeyan, utawa sampeyan dadi acara sing gedhe kanthi ewu wong, Gampang Multi Tampilan mbantu sampeyan tampi tamu kanthi gampang. Apa sampeyan pengin nuduhake ucapan umum, utawa sambutan khusus kanggo tamu khusus sampeyan, mula bisa nindakake EMD.

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan lan miwiti nggawe sambutan paling apik ing industri sampeyan kanthi piranti lunak tampilan multimedia sing paling terjangkau lan paling gampang ing pasar. 

KENE GUNA MUDAH GAMPANG MUDAH?


WANGSA GAMPANG ING WARM INVITING

Tamu kaya ngeweruhi. Ayo padha ngerti yen dheweke dihargai wiwit mlebu ing lawang kanthi sambutan digital.

GAMPANG TINDAK DENGAN ING KANGGO ING KARANGAN LOKASI

Apa sampeyan wis tau melu ing pusat pameran utawa dewan konferensi lan ora yakin yen sampeyan lagi ana ing papan sing bener? Tampilan digital njamin tamu sing wis ketemu.

ACARA KOMUNIKASI & LAYANAN

Sawise welcome tamu, sampeyan bisa nuduhake informasi penting babagan bisnis utawa acara, kayata jadwal, arah lan layanan liyane sing ditawakake.

INGKU PARA PARA UJIA


Signage dinamis ing praktik fisioterapi kita ngandhani lan njamin pasien kita. Iki ndadekake iku bisa nyelehake pasulyane jeneng! Kita uga nampilake tips praktis kanggo pasien kita. Iki migunani lan nggawe tunggu dadi luwih cendhek.

Dominique E.

Fisioterapi, Wavre

EMD duwe rega sing mbanting kabeh kompetisi! Regane unik lan mupangate lan ora ana biaya didhelikake. Tim EMD banget responsif lan perhatian marang kabeh kabutuhan.

Olivia V

Manager Real Estate, Louvain-la-Neuve

Ing UNICEF, kita nggunakake Easy Multi Display ing lobi, kanggo nampilake tumindak sing mbantu bocah-bocah ing saindenging jagad. Iki minangka kesempatan kanggo nuduhake komitmen kita kanthi cara dinamis - kanthi emosi.

UNICEF

France

TOTAL SOLUSI KOS


Nelpon kita gampang tampilan multi amarga tangi lan mlaku kanthi a
solusi signage digital karo kita gampang.

Apa sampeyan kudu miwiti ...

  • Komputer nganggo kertu grafis - bisa nggunakake macem-macem tampilan.
  • Minangka akeh TV sampeyan mbutuhake notifikasi tampilan sing dibutuhake.
  • Piranti Lunak Tampilan Gampang.
  • Ora ana biaya sing didhelikake.
  • Ora ragad saben wulan.
  • Ora ana hardware sing rumit.

PRESAN SOFTWARE


layar siji

Siji lisensi siji tanpa tambahan utawa upgrade.

149

excl. PPN *

Klebu

  • 1 Lisensi Piranti Lunak
  • Tampilake ing 1 layar nganti 4 zona media unik
  • Nganyari Piranti Lunak Awan 12 wulan
  • Akses Jaringan Lokal Dasar 2X PC (mbutuhake 2 lisensi: PC Server lan PC Player)

Ora kalebu

  • Akses Jaringan Lanjut
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Latihan Online karo Dhukungan
  • Perangkat Lunak khusus

ENTERPRISE

Bukak piranti lunak lan layanan lengkap.

Hubungi kita kanggo reregan.


Sawetara layanan sing kasedhiya kanggo para pelanggan perusahaan:


  • Perangkat Lunak khusus
  • Akses Jaringan Lanjut
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Instalasi & Dhukungan Onsite
  • Akses menyang dhukungan teknis sing adoh

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan.



KAWASAN


Gampang digunakake Antarmuka

Pelanggan mung seneng prasaja yen nampilake media kanthi Easy Multi Display. Antarmuka piranti lunak nuntun sampeyan liwat proses konfigurasi kanthi langkah demi langkah, takon sampeyan kabeh pitakonan sing pas. Sampeyan ora perlu dadi guru teknologi supaya bisa mlaku lan mbukak kanthi Gampang Multi Tampilan.

Dibangun ing tuntunan tuntunan

Wisaya Cepet Tampilan Gampang nuntun sampeyan menyang proses persiyapan.  

Simpen kaping konfigurasi

Simpen kaping konfigurasi tampilan lan mbukak kanthi gampang.

Kudu bantuan tambahan? Priksa Rencana Harga standar kita sing dilengkapi karo latihan lan dhukungan piranti lunak 1 jam. 

VISIT KITA NGITA KAMI DAN

PUSAT LATIHAN


Pengin ndeleng Gampang Multi Tampilan ing tumindak?
Hubungi kita kanggo ngatur demo gratis, utawa nampa latihan saka tim teknis.

LONDON
Kantor WeWork

PARIS
Kantor WeWork

MONTPELIER
Kantor khusus

KAWASAN
Kantor khusus

Pengin penawaran & diskon khusus?

Mlebu ing buletin kita lan simpen.

Gulung menyang ndhuwur