Fashion & Eceran

Busana, Jeweler, Toko Hadiah lan liya-liyane.

SUKU BASA ING



Nggawe, panghibur lan tambahake pangkalan pelanggan ...

Apa sampeyan duwe premis fashion butik utawa perusahaan chain gedhe, Gampang Multi Tampilan bisa mbantu nampilake bisnis lan produk sampeyan, lan mbantu metu saka wong akeh. 

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan lan wiwit entuk mupangat kanggo ngiklanake bisnis nganggo piranti lunak multimedia sing paling terjangkau lan paling gampang ing pasar. 

KENE GUNA MUDAH GAMPANG MUDAH?


SUKU PRODUK Sampeyan

Nawarake tamu menyang tampilan visual ing toko sing sampeyan lakokake. nampilake barang paling laris, utawa produk sing paling anyar.

ENTIS CUSTOMERS

Entuk pembeli mlebu ing toko kanthi tampilan visual sing apik. Menehi wong sing pas karo rasa apa sing ditawakake.

PROMOSI KOMUNITAS

Mlaku promosi utawa tuku musiman? Gunakake pelanggan potensial karo nawakake lan tawaran khusus sadurunge mlebu ing toko sampeyan.

INGKU PARA PARA UJIA


Kita isih nggunakake
iklan kertas sing durung dirasakake, iki tegese pelanggan potensial dipeksa nggunakake telpon kanggo maca iklan ing wayah wengi. Kanthi EMD, kita duwe tampilan dinamis lan iklan sing cocog karo posisi agensi kita. 

Katia

Agen Real Estate, Ghent & Brussels

EMD duwe rega sing mbanting kabeh kompetisi! Rega banget nguntungake lan ora ana biaya sing didhelikake. Tim EMD banget responsif lan perhatian marang kabeh kabutuhan.

Olivia V

Manager Real Estate, Louvain-la-Neuve

Kita nggunakake Easy Multi Display kanggo nuduhake game anyar sing kasedhiya ing Escape Room ing Grenoble. Iki minangka unsur penting kanggo nggawe bisnis ulang karo para pelanggan.

Nicolas B.

Ruangan Uwal, Grenoble

TOTAL SOLUSI KOS


Nelpon kita gampang tampilan multi amarga tangi lan mlaku kanthi a
solusi signage digital karo kita gampang.

Apa sampeyan kudu miwiti ...

  • Komputer nganggo kertu grafis - bisa nggunakake macem-macem tampilan.
  • Minangka akeh TV sampeyan mbutuhake notifikasi tampilan sing dibutuhake.
  • Piranti Lunak Tampilan Gampang.
  • Ora ana biaya sing didhelikake.
  • Ora ragad saben wulan.
  • Ora ana hardware sing rumit.

PRESAN SOFTWARE


layar siji

Siji lisensi siji tanpa tambahan utawa upgrade.

149

excl. PPN *

Klebu

  • 1 Lisensi Piranti Lunak
  • Tampilake ing 1 layar nganti 4 zona media unik
  • Nganyari Piranti Lunak Awan 12 wulan
  • Akses Jaringan Lokal Dasar 2X PC (mbutuhake 2 lisensi: PC Server lan PC Player)

Ora kalebu

  • Akses Jaringan Lanjut
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Latihan Online karo Dhukungan
  • Perangkat Lunak khusus

ENTERPRISE

Bukak piranti lunak lan layanan lengkap.

Hubungi kita kanggo reregan.


Sawetara layanan sing kasedhiya kanggo para pelanggan perusahaan:


  • Perangkat Lunak khusus
  • Akses Jaringan Lanjut
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Instalasi & Dhukungan Onsite
  • Akses menyang dhukungan teknis sing adoh

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan.



KAWASAN


Gampang digunakake Antarmuka

Pelanggan mung seneng prasaja yen nampilake media kanthi Easy Multi Display. Antarmuka piranti lunak nuntun sampeyan liwat proses konfigurasi kanthi langkah demi langkah, takon sampeyan kabeh pitakonan sing pas. Sampeyan ora perlu dadi guru teknologi supaya bisa mlaku lan mbukak kanthi Gampang Multi Tampilan.

Dibangun ing tuntunan tuntunan

Wisaya Cepet Tampilan Gampang nuntun sampeyan menyang proses persiyapan.  

Simpen kaping konfigurasi

Simpen kaping konfigurasi tampilan lan mbukak kanthi gampang.

Kudu bantuan tambahan? Priksa Rencana Harga standar kita sing dilengkapi karo latihan lan dhukungan piranti lunak 1 jam. 

VISIT PENDIDIKAN KITA LAN PENTEN LATIHAN


Pengin ndeleng Gampang Multi Tampilan ing tumindak? Hubungi kita kanggo ngatur demo gratis, utawa nampa latihan saka tim teknis.

LONDON
Kantor WeWork

PARIS
Kantor WeWork

MONTPELIER
Kantor khusus

KAWASAN
Kantor khusus

Pengin penawaran & diskon khusus?

Mlebu ing buletin kita lan simpen.

Gulung menyang ndhuwur