Farmasi

LAMPIRAN PREDIKAL MEDIKAL sampeyan
UTAWA PUSIH pasien



Nambah kapercayan lan ningkatake pengalaman nunggu pasien ...

Apa sampeyan duwe praktik medis tengah kutha utawa menehi solusi perawatan pencegahan kesehatan, Gampang Multi Tampilan mbantu sampeyan nambah pasien kepercayaan marang layanan sampeyan lan menehi pengalaman kamar tunggu sing dikarepake.

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan lan miwiti entuk manfaat saka nduduhake bisnis karo piranti lunak multimedia multimedia sing paling terjangkau lan paling gampang. 

KENE GUNA MUDAH GAMPANG MUDAH?


GAMPANGKAL KEJADIANAN PUNGGAL NUNGGAL

Pasien sampeyan sing nunggu wektu bakal mabur nalika sampeyan nggunakake Easy Multi Display kanggo nglipur pasien nalika nunggu janjian.

Gawe TRUSTIS ing SERVICE

Kanthi ngajari pasien babagan bisnis lan tingkat keahlian sampeyan, pasien mlaku-mlaku kanthi pangrasa percaya marang bisnis sampeyan.

SUKU TARI INGKELANG

Apa sampeyan nawakake macem-macem layanan, utawa promosi kanggo nggabungake layanan? Iki minangka kesempatan kanggo nuduhake pasien apa sing ditawarake.

INGKU PARA PARA UJIA


Kaya sing dingerteni, Gampang Multi Tampilan gampang digunakake. Aku ora ngerti apa-apa babagan komputer. Kanthi EMD, kita duwe solusi signage digital kanthi calibrated kanggo kantor gigi.

Edouard K

Dokter waos, Brussels

EMD duwe rega sing mbanting kabeh kompetisi! Rega banget nguntungake lan ora ana biaya sing didhelikake. Tim EMD banget responsif lan perhatian marang kabeh kabutuhan.

Olivia V

Manager Real Estate, Louvain-la-Neuve

Solusi signage dinamis ing praktik fisioterapi kita ngandhani lan njamin pasien kita. Iki nggawe manawa bisa nggawe pasuryan kanggo menehi jeneng staf. Kita uga nampilake tips praktis kanggo pasien kita. Mupangate migunani lan nggawe wektu tunggu luwih cendhek. 

Dominique E.

Laku Fisioterapi, Wavre

TOTAL SOLUSI KOS


Nelpon kita gampang tampilan multi amarga tangi lan mlaku kanthi a
solusi signage digital karo kita gampang.

Apa sampeyan kudu miwiti ...

  • Komputer nganggo kertu grafis - bisa nggunakake macem-macem tampilan.
  • Minangka akeh TV sampeyan mbutuhake notifikasi tampilan sing dibutuhake.
  • Piranti Lunak Tampilan Gampang.
  • Ora ana biaya sing didhelikake.
  • Ora ragad saben wulan.
  • Ora ana hardware sing rumit.

PRESAN SOFTWARE


layar siji

Siji lisensi siji tanpa tambahan utawa upgrade.

149

excl. PPN *

Klebu

  • 1 Lisensi Piranti Lunak
  • Tampilake ing 1 layar nganti 4 zona media unik
  • Nganyari Piranti Lunak Awan 12 wulan
  • Akses Jaringan Lokal Dasar 2X PC (mbutuhake 2 lisensi: PC Server lan PC Player)

Ora kalebu

  • Akses Jaringan Lanjut
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Latihan Online karo Dhukungan
  • Perangkat Lunak khusus

ENTERPRISE

Bukak piranti lunak lan layanan lengkap.

Hubungi kita kanggo reregan.


Sawetara layanan sing kasedhiya kanggo para pelanggan perusahaan:


  • Perangkat Lunak khusus
  • Akses Jaringan Lanjut
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Instalasi & Dhukungan Onsite
  • Akses menyang dhukungan teknis sing adoh

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan.



KAWASAN


Gampang digunakake Antarmuka

Pelanggan mung seneng prasaja yen nampilake media kanthi Easy Multi Display. Antarmuka piranti lunak nuntun sampeyan liwat proses konfigurasi kanthi langkah demi langkah, takon sampeyan kabeh pitakonan sing pas. Sampeyan ora perlu dadi guru teknologi supaya bisa mlaku lan mbukak kanthi Gampang Multi Tampilan.

Dibangun ing tuntunan tuntunan

Wisaya Cepet Tampilan Gampang nuntun sampeyan menyang proses persiyapan.  

Simpen kaping konfigurasi

Simpen kaping konfigurasi tampilan lan mbukak kanthi gampang.

Kudu bantuan tambahan? Priksa Rencana Harga standar kita sing dilengkapi karo latihan lan dhukungan piranti lunak 1 jam. 

VISIT PENDIDIKAN KITA LAN PENTEN LATIHAN


Pengin ndeleng Gampang Multi Tampilan ing tumindak? Hubungi kita kanggo ngatur demo gratis, utawa nampa latihan saka tim teknis.

LONDON
Kantor WeWork

PARIS
Kantor WeWork

MONTPELIER
Kantor khusus

KAWASAN
Kantor khusus

Pengin penawaran & diskon khusus?

Mlebu ing buletin kita lan simpen.

Gulung menyang ndhuwur