Sekolah & Pendidikan

Daycare, Sekolah, Sekolah & Sekolah Perdagangan

SUKU INSTITUSI



Terusake ngajar lan ngandhani staf lan siswa fakultas ...  

Apa sampeyan mbukak pusat daycare cilik utawa institusi pendhidhikan sing gedhe, Gampang Multi Tampilan njaga staf lan siswa nganti saiki. Ngandhani acara kasebut, ujian, preinan, lan uga aturan sekolah, peraturan lan prosedur.

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan lan miwiti entuk mupangat nggunakake piranti lunak multimedia multimedia sing paling terjangkau lan paling gampang ing pasar. 

KENE GUNA MUDAH GAMPANG MUDAH?


TETAP STAF & SISWA INFORMASI

Siswa, wong tuwa lan staf kabeh entuk manfaat kanggo entuk tanggal sing bakal teka kanggo ujian, liburan lan penampilan sing ditampilake. 

Nampilake PROSES & PERATURAN

Ngelingake staf lan siswa peraturan sekolah lan kode tumindak. Cara sing apik kanggo nampilake prosedur utawa alur kerja anyar.

KENALI & NGASONGKAN

Sugeng rawuh ing wong sing wis nampa penghargaan kanthi nuduhake penghargaan lan kanthi bangga nuduhake sukses kanggo para staf, siswa lan wong tuwa. 

INGKU PARA PARA UJIA


Ing Unicef, kita nggunakake Easy Multi Display ing lobi kanggo nampilake tumindak sing mbantu bocah-bocah ing saindenging jagad. Iki
kesempatan kanggo nuduhake komitmen kita kanthi cara dinamis - nggunakake emosi.

UNICEF

France

EMD duwe rega sing mbanting kabeh kompetisi! Rega banget nguntungake lan ora ana biaya sing didhelikake. Tim EMD banget responsif lan perhatian marang kabeh kabutuhan.

Olivia V

Manager Real Estate, Louvain-la-Neuve

Minangka jeneng kasebut, EMD gampang digunakake. Aku ora ngerti apa-apa babagan komputer. Kanthi EMD, kita duwe solusi sing dikalibrasi kanthi kantor dental.

Edouard K

Dokter waos, Brussels

TOTAL SOLUSI KOS


Nelpon kita gampang tampilan multi amarga tangi lan mlaku kanthi a
solusi signage digital karo kita gampang.

Apa sampeyan kudu miwiti ...

  • Komputer nganggo kertu grafis - bisa nggunakake macem-macem tampilan.
  • Minangka akeh TV sampeyan mbutuhake notifikasi tampilan sing dibutuhake.
  • Piranti Lunak Tampilan Gampang.
  • Ora ana biaya sing didhelikake.
  • Ora ragad saben wulan.
  • Ora ana hardware sing rumit.

PRESAN SOFTWARE


layar siji

Siji lisensi siji tanpa tambahan utawa upgrade.

149

excl. PPN *

Klebu

  • 1 Lisensi Piranti Lunak
  • Tampilake ing 1 layar nganti 4 zona media unik
  • Nganyari Piranti Lunak Awan 12 wulan
  • Akses Jaringan Lokal Dasar 2X PC (mbutuhake 2 lisensi: PC Server lan PC Player)

Ora kalebu

  • Akses Jaringan Lanjut
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Latihan Online karo Dhukungan
  • Perangkat Lunak khusus

ENTERPRISE

Bukak piranti lunak lan layanan lengkap.

Hubungi kita kanggo reregan.


Sawetara layanan sing kasedhiya kanggo para pelanggan perusahaan:


  • Perangkat Lunak khusus
  • Akses Jaringan Lanjut
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Instalasi & Dhukungan Onsite
  • Akses menyang dhukungan teknis sing adoh

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan.



KAWASAN


Gampang digunakake Antarmuka

Pelanggan mung seneng prasaja yen nampilake media kanthi Easy Multi Display. Antarmuka piranti lunak nuntun sampeyan liwat proses konfigurasi kanthi langkah demi langkah, takon sampeyan kabeh pitakonan sing pas. Sampeyan ora perlu dadi guru teknologi supaya bisa mlaku lan mbukak kanthi Gampang Multi Tampilan.

Dibangun ing tuntunan tuntunan

Wisaya Cepet Tampilan Gampang nuntun sampeyan menyang proses persiyapan.  

Simpen kaping konfigurasi

Simpen kaping konfigurasi tampilan lan mbukak kanthi gampang.

Kudu bantuan tambahan? Priksa Rencana Harga standar kita sing dilengkapi karo latihan lan dhukungan piranti lunak 1 jam. 

VISIT PENDIDIKAN KITA LAN PENTEN LATIHAN


Pengin ndeleng Gampang Multi Tampilan ing tumindak?
Hubungi kita kanggo ngatur demo gratis, utawa nampa latihan saka tim teknis.

LONDON
Kantor WeWork

PARIS
Kantor WeWork

MONTPELIER
Kantor khusus

KAWASAN
Kantor khusus

Pengin penawaran & diskon khusus?

Mlebu ing buletin kita lan simpen.

Gulung menyang ndhuwur