Restoran & Kafe

Panganan Cepet, Panganan Apik utawa Mung Plemak Apik.

MENGIKUT PENDIDIKAN KAU



Nggawe, panghibur lan tambahake pangkalan pelanggan ...

Apa sampeyan duwe restoran upmarket utawa papan panganan sing cepet, Gampang Multi Tampilan bisa mbantu nampilake bisnis lan menu sampeyan, lan mbantu metu saka masarakat.

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan lan wiwit entuk mupangat kanggo ngiklanake bisnis nganggo piranti lunak multimedia sing paling terjangkau lan paling gampang ing pasar.

KENE GUNA MUDAH GAMPANG MUDAH?


SUKU MENU

Nawakake tamu sampeyan tampilan visual ing restoran sing disedhiyakake, nuduhake barang-barang menu sing paling laris, utawa sajian anyar.

ENTIS CUSTOMERS

Entuk pembeli mlebu ing restoran kanthi tampilan visual sing apik. Menehi wong sing pas karo rasa apa sing ditawakake.

PROMOSI KOMUNITAS

Mlaku nedha awan utawa nedha bengi khusus? Gawe pelanggan potensial karo nawakake lan tawaran khusus.

INGKU PARA PARA UJIA


Sadurunge nulis menu ing slate. Pancen angel lan kurang dampak. Kanthi Gampang Multi Tampilan, kita langsung entuk perhatian para pelanggan. 

Michael G

Manager Brewery, Brussels

EMD duwe rega sing mbanting kabeh kompetisi! Rega banget nguntungake lan ora ana biaya sing didhelikake. Tim EMD banget responsif lan perhatian marang kabeh kabutuhan.

Olivia V

Manager Real Estate, Louvain-la-Neuve

Minangka jeneng kasebut, EMD gampang digunakake. Aku ora ngerti apa-apa babagan komputer. Kanthi EMD, kita duwe solusi sing dikalibrasi kanthi kantor dental.

Edouard K

Dokter waos, Brussels

TOTAL SOLUSI KOS


Nelpon kita gampang tampilan multi amarga tangi lan mlaku kanthi a
solusi signage digital karo kita gampang.

Apa sampeyan kudu miwiti ...

  • Komputer nganggo kertu grafis - bisa nggunakake macem-macem tampilan.
  • Minangka akeh TV sampeyan mbutuhake notifikasi tampilan sing dibutuhake.
  • Piranti Lunak Tampilan Gampang.
  • Ora ana biaya sing didhelikake.
  • Ora ragad saben wulan.
  • Ora ana hardware sing rumit.

PRESAN SOFTWARE


layar siji

Siji lisensi siji tanpa tambahan utawa upgrade.

149

excl. PPN *

Klebu

  • 1 Lisensi Piranti Lunak
  • Tampilake ing 1 layar nganti 4 zona media unik
  • Nganyari Piranti Lunak Awan 12 wulan
  • Akses Jaringan Lokal Dasar 2X PC (mbutuhake 2 lisensi: PC Server lan PC Player)

Ora kalebu

  • Akses Jaringan Lanjut
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Latihan Online karo Dhukungan
  • Perangkat Lunak khusus

ENTERPRISE

Bukak piranti lunak lan layanan lengkap.

Hubungi kita kanggo reregan.


Sawetara layanan sing kasedhiya kanggo para pelanggan perusahaan:


  • Perangkat Lunak khusus
  • Akses Jaringan Lanjut
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Instalasi & Dhukungan Onsite
  • Akses menyang dhukungan teknis sing adoh

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan.



KAWASAN


Gampang digunakake Antarmuka

Pelanggan mung seneng prasaja yen nampilake media kanthi Easy Multi Display. Antarmuka piranti lunak nuntun sampeyan liwat proses konfigurasi kanthi langkah demi langkah, takon sampeyan kabeh pitakonan sing pas. Sampeyan ora perlu dadi guru teknologi supaya bisa mlaku lan mbukak kanthi Gampang Multi Tampilan.

Dibangun ing tuntunan tuntunan

Wisaya Cepet Tampilan Gampang nuntun sampeyan menyang proses persiyapan.  

Simpen kaping konfigurasi

Simpen kaping konfigurasi tampilan lan mbukak kanthi gampang.

Kudu bantuan tambahan? Priksa Rencana Harga standar kita sing dilengkapi karo latihan lan dhukungan piranti lunak 1 jam. 

VISIT PENDIDIKAN KITA LAN PENTEN LATIHAN


Pengin ndeleng Gampang Multi Tampilan ing tumindak?
Hubungi kita kanggo ngatur demo gratis, utawa nampa latihan saka tim teknis.

LONDON
Kantor WeWork

PARIS
Kantor WeWork

MONTPELIER
Kantor khusus

KAWASAN
Kantor khusus

Pengin penawaran & diskon khusus?

Mlebu ing buletin kita lan simpen.

Gulung menyang ndhuwur