Wisata & Pariwisata

Pusat Informasi, Hotel, Pusat Acara & Liyane

GAMPANG TARI INGGO



Sampun ing sikil tengen ...

Apa sampeyan mbukak hotel, pusat pariwisata utawa sampeyan ngatur acara gedhe kanthi ewu wong, Gampang Multi Tampilan mbantu entuk tamu kanthi gampang. Apa sampeyan pengin nampilake ucapan sambutan, utawa informasi acara kanggo tamu, sampeyan bisa nindakake kanthi EMD.

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan lan miwiti nggawe sambutan paling apik ing industri sampeyan kanthi piranti lunak tampilan multimedia sing paling terjangkau lan paling gampang ing pasar. 

KENE GUNA MUDAH GAMPANG MUDAH?


WANGSA GAMPANG ING WARM INVITING

Tamu kaya ngeweruhi. Ayo padha ngerti yen dheweke dihargai wiwit mlebu ing lawang kanthi sambutan digital.

GAMPANG TINDAK DENGAN ING KANGGO ING KARANGAN LOKASI

Apa sampeyan wis tau melu ing pusat pameran utawa dewan konferensi lan ora yakin yen sampeyan lagi ana ing papan sing bener? Tampilan digital njamin tamu sing wis ketemu.

ACARA KOMUNIKASI & LAYANAN

Sawise welcome tamu, sampeyan bisa nuduhake informasi penting babagan acara, kayata jadwal, arah lan layanan liyane sing ditawakake.

INGKU PARA PARA UJIA


Sadurunge nulis menu ing slate. Pancen angel lan kurang dampak. Kanthi Gampang Multi Tampilan, kita langsung entuk perhatian para pelanggan. 

Michael G

Manager Brewery, Brussels

Ing UNICEF, kita nggunakake Easy Multi Display ing lobi kanggo nampilake tumindak sing mbantu bocah-bocah ing saindenging jagad. Iki
kesempatan kanggo nuduhake komitmen kita kanthi cara dinamis, kanthi nggunakake emosi.

UNICEF

France

Minangka jeneng kasebut, EMD gampang digunakake. Aku ora ngerti apa-apa babagan komputer. Kanthi EMD, kita duwe solusi signage digital sing wis calibrated kanggo kantor gigi.

Edouard K

Dokter waos, Brussels

TOTAL SOLUSI KOS


Nelpon kita gampang tampilan multi amarga tangi lan mlaku kanthi a
solusi signage digital karo kita gampang.

Apa sampeyan kudu miwiti ...

  • Komputer nganggo kertu grafis - bisa nggunakake macem-macem tampilan.
  • Minangka akeh TV sampeyan mbutuhake notifikasi tampilan sing dibutuhake.
  • Piranti Lunak Tampilan Gampang.
  • Ora ana biaya sing didhelikake.
  • Ora ragad saben wulan.
  • Ora ana hardware sing rumit.

PRESAN SOFTWARE


layar siji

Siji lisensi siji tanpa tambahan utawa upgrade.

149

excl. PPN *

Klebu

  • 1 Lisensi Piranti Lunak
  • Tampilake ing 1 layar nganti 4 zona media unik
  • Nganyari Piranti Lunak Awan 12 wulan
  • Akses Jaringan Lokal Dasar 2X PC (mbutuhake 2 lisensi: PC Server lan PC Player)

Ora kalebu

  • Akses Jaringan Lanjut
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Latihan Online karo Dhukungan
  • Perangkat Lunak khusus

ENTERPRISE

Bukak piranti lunak lan layanan lengkap.

Hubungi kita kanggo reregan.


Sawetara layanan sing kasedhiya kanggo para pelanggan perusahaan:


  • Perangkat Lunak khusus
  • Akses Jaringan Lanjut
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Instalasi & Dhukungan Onsite
  • Akses menyang dhukungan teknis sing adoh

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan.



KAWASAN


Gampang digunakake Antarmuka

Pelanggan mung seneng prasaja yen nampilake media kanthi Easy Multi Display. Antarmuka piranti lunak nuntun sampeyan liwat proses konfigurasi kanthi langkah demi langkah, takon sampeyan kabeh pitakonan sing pas. Sampeyan ora perlu dadi guru teknologi supaya bisa mlaku lan mbukak kanthi Gampang Multi Tampilan.

Dibangun ing tuntunan tuntunan

Wisaya Cepet Tampilan Gampang nuntun sampeyan menyang proses persiyapan.  

Simpen kaping konfigurasi

Simpen kaping konfigurasi tampilan lan mbukak kanthi gampang.

Kudu bantuan tambahan? Priksa Rencana Harga standar kita sing dilengkapi karo latihan lan dhukungan piranti lunak 1 jam. 

VISIT PENDIDIKAN KITA LAN PENTEN LATIHAN


Pengin ndeleng Gampang Multi Tampilan ing tumindak?
Hubungi kita kanggo ngatur demo gratis, utawa nampa latihan saka tim teknis.

LONDON
Kantor WeWork

PARIS
Kantor WeWork

MONTPELIER
Kantor khusus

KAWASAN
Kantor khusus

Pengin penawaran & diskon khusus?

Mlebu ing buletin kita lan simpen.

Gulung menyang ndhuwur