Ruang kelas virtual

Nggunakake teknologi inovatif kanggo nggunakake fasilitas kelas.

DEWE BELAJAR ONLINE



Nggawe pendhidhikan virtual sing fleksibel, interaktif, lan bisa diakses.

Tampilan layar multi gampang sing ringkes sing bisa disesuaikan kanggo kebutuhan pembelajaran online. Gunakake Multi-Tampilan Gampang kanggo ngirim pesen ing layar instruktur kanggo tumindak sing efisien lan komunikasi cepet. Lali informasi sing ilang ing alam semesta digital - Gampang Multi-Tampilan ngidini saben layar bisa disesuaikan lan nampilake informasi sing relevan khusus karo kabutuhan instruktur lan siswa.

Rekam, komunikasi, lan analisa kanthi nyata. Gunaake kelas virtual lan dadi mitra inovasi industri! Rembug karo tim babagan cara nggawe Multi-Tampilan Gampang supaya cocog karo kabutuhan kelas virtual!

KENE GUNA MUDAH GAMPANG MUDAH?


GAMPANG, INTERAKTIF, lan GAMPANG 

Fasilitator lan siswa entuk manfaat nggunakake teknologi canggih. Gunakake Easy Muti-Display kanggo gampang ngirim informasi, nampa umpan balik kanthi nyata lan nggawe obrolan sing apik.

PELUANG KUSTOMISASI ENDLES

Gawe tampilan multi-layar sing khusus kanggo kebutuhan kelas virtual ANDA! Kita bisa nggawe tampilan sing diwenehake kanthi kabutuhan saben klien.

Gampang diowahi

Sampeyan ora prelu dadi guru teknologi kanggo tangi lan mlaku nganggo Multi-Tampilan Gampang. Antarmuka sing gampang digunakake, nuntun pangguna liwat proses langkah demi langkah, takon sampeyan kabeh pitakon sing pas. 

INGKU PARA PARA UJIA


Kita isih nggunakake
iklan kertas sing durung dirasakake, iki tegese pelanggan potensial dipeksa nggunakake telpon kanggo maca iklan ing wayah wengi. Kanthi EMD, kita duwe tampilan dinamis lan iklan sing cocog karo posisi agensi kita. 

Katia

Agen Real Estate, Ghent & Brussels

EMD duwe rega sing mbanting kabeh kompetisi! Rega banget nguntungake lan ora ana biaya sing didhelikake. Tim EMD banget responsif lan perhatian marang kabeh kabutuhan.

Olivia V

Manager Real Estate, Louvain-la-Neuve

Kita nggunakake Easy Multi Display kanggo nuduhake game anyar sing kasedhiya ing Escape Room ing Grenoble. Iki minangka unsur penting kanggo nggawe bisnis ulang karo para pelanggan.

Nicolas B.

Ruangan Uwal, Grenoble

TOTAL SOLUSI KOS


Nelpon kita gampang tampilan multi amarga tangi lan mlaku kanthi a
solusi kelas digital karo kita gampang.

Apa sampeyan kudu miwiti ...

  • Komputer nganggo kertu grafis - bisa nggunakake macem-macem tampilan.
  • Minangka akeh TV sampeyan mbutuhake notifikasi tampilan sing dibutuhake.
  • Piranti Lunak Tampilan Gampang.
  • Ora ana biaya sing didhelikake.
  • Ora ragad saben wulan.
  • Ora ana hardware sing rumit.

PRESAN SOFTWARE


layar siji

Siji lisensi siji tanpa tambahan utawa upgrade.

149

excl. PPN *

Klebu

  • 1 Lisensi Piranti Lunak
  • Tampilake ing 1 layar nganti 4 zona media unik
  • Nganyari Piranti Lunak Awan 12 wulan
  • Akses Jaringan Lokal Dasar 2X PC (mbutuhake 2 lisensi: PC Server lan PC Player)

Ora kalebu

  • Akses Jaringan Lanjut
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Latihan Online karo Dhukungan
  • Perangkat Lunak khusus

ENTERPRISE

Bukak piranti lunak lan layanan lengkap.

Hubungi kita kanggo reregan.


Sawetara layanan sing kasedhiya kanggo para pelanggan perusahaan:


  • Perangkat Lunak khusus
  • Akses Jaringan Lanjut
  • Dinding Video
  • Tampilan Perencanaan
  • Instalasi & Dhukungan Onsite
  • Akses menyang dhukungan teknis sing adoh

Hubungi kita dina iki kanggo ngrembug kabutuhan.



VISIT PENDIDIKAN KITA LAN PENTEN LATIHAN


Pengin ndeleng Gampang Multi Tampilan ing tumindak?

Hubungi kita kanggo ngatur demo gratis, utawa nampa latihan saka tim teknis.

LONDON
Kantor WeWork

PARIS
Kantor WeWork

MONTPELIER
Kantor khusus

KAWASAN
Kantor khusus

Pengin penawaran & diskon khusus?

Mlebu ing buletin kita lan simpen.

Gulung menyang ndhuwur